fbpx
facebook icon

Oamenii care mă cunosc mai bine au o vorbă: „Mă, tu o să rămâi fără prieteni grași!” – și într-un fel au un pic dreptate. Azi vă prezint povestea clientului care a devenit colaborator și apoi prieten (slab).

”Cosmin Stefan Dumitrascu este numele meu, am 31 de ani și sunt expertul contabil al centrului de nutriție Body Engineering.

Până la vârsta de 8-9 ani, am fost un copil normal, slab, totul în regula. Apoi de pe la 10 ani, am început să acumulez kg în plus, unul după altul.

Începusem pe zi ce trece să achiziționez haine mai largi, din ce în ce mai largi, iar principalul răspuns al acestor haine, nu era că mă îngraș și că nu sunt ok eu cu mine, pentru ca mi se văd toate șuncile, ci acela că îmi place muzica rapp/hip hop.

În fine, anii au trecut și uite-mă ajuns la final de facultate, având 21 de ani si 136 kg, la 2.05 metri înălțime.

Mă îmbatam cu apă rece, că sunt înalt și că nu e neaparat o problemă, deși recunosc, fizic nu eram în regulă.

Oboseam repede, nu puteam depune efort, tensiunea arterială o aveam constant 18 cu 9, eram un dezastru.

Nopțile nu le dormeam, consumam alcool în exces și 2 sticle de cola la 2.5 litri pe zi, plus energizante, combinate evident cu pizza, shaorma, Mac și KFC (în fine, tot ce știti voi ca-s nocive) și dulciuri în exces, muuuulte dulciuri.

Tot la 21 de ani, la recomandarea unui regim a unei doamne doctor endocrinolog de la Spitalul Parhon, am slăbit de la cele 136 kg și am ajuns pana la greutatea de 110 kg. M-am menținut cu această greutate până prin 2017.

Apoi, ușor, ușor am început să iau din nou în greutate, ajungând practic chiar mai rău decât am fost și anume la 138 kg.

M-am reapucat de slăbit în 2018 prin înfometare, pentru că urma nunta (un eveniment important în viața mea și sincer îmi era maximă rușine cu mine, soția mea fiind slabă, iar eu un obez care nu se putea abține de la mâncare proastă și alcool).

Am ajuns la 114 kg, toate bune și frumoase, numai că șoc, kilogramele pierdute prin înfometare, le-am pus imediat la loc și uite-mă în Septembrie 2019, din nou la 130 kg.

Ei bine, aici a apărut pentru prima data Valentin și echipa Body Engineering, în peisaj.

Mi se părea de necrezut, să pot mânca, cât am chef, când am chef, fără să cântăresc mâncarea și să slabesc fără efort.

Ei bine, vreau să vă mărturisesc, că am ales să fac și sport, dar doar pentru a mă putea mișca.

Eram efectiv înțepenit, cu dureri crunte de inghinali, spate, umeri care trosneau.

Îl urmaream de ceva vreme, datorită reclamelor pe Facebook.

Sincer însa, am început să îl urmăresc din ce în ce mai atent, după ce într-o seară venind de la un șpriț cu prietenii, mi-a fost recomandat de un taximetrist.

Tot in acea săptămână, mi l-a mai recomandat pe Valentin și un client de-al meu.

Bun, păi cum spuneam, iată-mă din nou la 130 și ceva de kg, dar acum mai motivat ca niciodată, să lupt pentru viața mea, prin stil de viață echilibrat și pentru a arăta mai bine ca niciodată, doar cu mâncat/băut ce trebuie și sport.

Sportul îl fac pentru că vreau și pentru că am nevoie pentru corpul meu. Nu pentru slăbire, știm foarte bine, că sportul nu slăbește.

Bineînțeles, ca am întâmpinat sfaturi eronate de la oameni obezi, care știu ei ce e bine și ce nu, oameni care se bagă și te agasează cu sfaturi eronate, dar nu mi-a păsat.

Practic, în octombrie 2019 am intrat în programul MASTERMIND https://bit.ly/3dg4xbn și pană azi (20 iunie) am dormit mai mult, am mâncat în fiecare zi doar mâncăruri care-mi plac, nu m-am sculat de la masă fără să mă satur și am slăbit… 30 de kilograme.

Astăzi datorită Body Engineering vă mărturisesc sincer, că sunt în cea mai bună formă din viața mea și am atins prima bornă de kg stabilite ca și mindset personal și anume 105 kg (la 2.05 înălțime).

Mai am 7-8 kg până ajung la greutatea perfectă, dar e ok, timpul le rezolvă, nu mă grabesc nicăieri.

Știu exact ce am de făcut și slăbesc cu brio mâncând regește.”

WordPress Video Lightbox