fbpx

“Nu trebuie să ne chinuim pentru a fi sănătoşi.

Există şi o altă cale. Şi zic asta pentru că înainte să îl cunosc pe Valentin mâncam în special doar salate şi piept de pui şi practicam 4 ore de box pe săptămână şi alergam pe bandă câte 30 de minute fără a slăbi. Rezultatele erau zero. Nu reuşeam să scap de grăsime.

Valentin ştie că nu poţi aplica recomandările fără a le înţelege, aşa că la fiecare întâlnire îmi descria diferitele procese care determinau îngrăşarea/slăbirea, factorii care determinau aceste procese ori impactul diferitelor alimente în obţinerea rezultatelor dorite.

Eram un bun candidat pentru o boală de inimă.

În 6 luni Valentin m-a ajutat printr-o abordare inedită să dau jos 22 kg,

Adică cam 900 grame/săptămână. Totuşi, acum realizez că cea mai importantă îmbunătăţire constă în scăderea nivelului trigliceridelor şi creşterea HDL-ului (colesterolul “bun”). La cum arătau analizele mele, la care adaug grăsimea depusă pe organe, cred că în câţiva ani eram un bun candidat pentru o boală de inimă.

Suportul este vital.

Cu sprijin oricine poate obţine astfel de rezultate. Suportul este vital. Monitorizarea săptămânală îţi indica evoluţia rezultatelor, având rol motivant. În plus, recomandările alimentare erau stabilite în funcţie de preferinţele mele.

Am cunoscut persoane în cadrul programului Body Engineering care au slăbit şi 1 – 1,200 kg/săptămână.

Eu sunt dovada vie că se poate slăbi “smart” fără să îţi fie cumva afectată agenda. Zâmbesc de fiecare dată când mă întreabă prietenii cum reuşesc să nu mă îngraş dacă mănânc coaste şi ceafă de porc.

Un alt plus al relaţiei cu Valentin a venit din faptul că eram mereu primit cu entuziasm, iar în cazul în care nu puteam participa la o şedinţă, se reprograma – mă bucur mult că s-a înţeles că mai apar evenimente neprevăzute şi că primele 2 luni din şedinţe sunt vitale.

O comunitate fantastică compusă din mulţi foşti participanţi la program care îţi oferă inspiraţie şi te sprijină.

Body Engineering înseamnă o comunitate fantastică compusă din mulţi foşti participanţi la program care îţi oferă inspiraţie şi te sprijină cu orice informaţie ai nevoie. Suportul lor este fantastic. Sunt oameni activi, care au trăit aceleaşi stări de neputinţă ca mine, dar care prin voinţă şi răbdare au reuşit să îşi repună viaţa pe picioare.

Am câştigat un stil de viaţă nou.

Privind înapoi, îmi amintesc că m-am dus să obţin informaţii despre ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă şi am câştigat un stil de viaţă nou, care îmbina sportul cu alimentaţia. Cele 6 luni de relaţie cu Body Engineering reprezintă un succes personal de care mă bucur zilnic. Astăzi deciziile mele în ceea ce priveşte mâncarea nu mai sunt luate în funcţie de emoţii, de foame, de tentaţii, de comoditate sau de oboseală.

Părerea mea este ca o dietă pentru a avea succes trebuie să îţi schimbe atât alimentaţia, cât şi vechile obiceiuri care îţi aduceau alegeri nesănătoase.

Îţi mulţumesc Valentin pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine.

Victor.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox