fbpx

facebook icon

“Experienţa mea cu Body Engineering a început acum 8 luni.

Acum fix 1 an, m-am lăsăm de fumat. După vârsta de 25 de ani începusem să realizez că nu mai sunt persoana care poate mânca orice, oricât, oricând fără a exista consecinţe. Iar lăsatul de fumat la 30 de ani mi-a adus o poftă de mâncare mai mare şi desigur, kilograme la pachet. A fost panică!!!!!!

De ce nu ajută sportul?

Am încercat diferite diete minune de slăbit – eşec răsunător.
Următoarea etapă a fost reprezentată de mersul la sală. Am mers 3 luni cu conştiinciozitate, iar rezultatul la finalul acestei perioade a constat în 2 kilograme în plus. Tot timpul îmi era foame. Panică şi mai mare. Îmi era frică să mai mănânc.

Deja mă vedeam lipsită de speranţă având de ales între a fi grasă, dar putând mânca, şi una frustrată, dar slabă şi înfometată. Eu înfometată nu pot sta mult timp. Începusem să mă gândesc serios dacă aşa va fi viitorul meu de acum?

Auzisem povesti cum că de la 30 de ani se schimbă lucrurile, dar atât de dramatic?

Oare toate prostioarele mâncate (pizza, ciocolată şi orice produs de patiserie) până la 30 de ani mi-au dereglat metabolismul?

Cum să flămânzesc pentru tot restul vieţii? Ador să mănânc. Singurele perioade în care mai dădeam 1-2-3 kg jos, erau cele de înfometare constantă. După sărbătorile de iarnă de anul trecut, am zis că e momentul să fac ceva.

Aveam totul organizat pentru a avea rezultate:

  • scosesem carnea de porc din farfurie pentru că porcul avea grăsime, iar eu eram grasă pentru că mâncam gras;
  • înlocuisem pastele normale cu cele din faină integrală că aşa recomandau site-urile de diete;
  • mâncam orez, cartofi fierţi, carne de pui şi de curcan;
  • mâncam salată la fiecare masă;
  • untul era exclus;
  • cumpăram iaurt/smântână/lapte “low fat”;
  • dimineaţa o începeam cu shake cu iaurt şi banană şi continuam în cursul zilei cu fructe;
  • omleta o consumam cu mustrări de conştiinţă;
  • prăjitura era “rara avis” căci mergeam la sală.

Eram doar încântată că scosesem grăsimile – răul suprem.

După câteva luni în ritmul ăsta am realizat că, oricât de multă voinţa aş fi avut, lucrurile pur şi simplu nu funcţionau.

În plus, îmi lipsea energia. Când ajungeam acasă aveam doar dorinţa de a sta pe canapea, că nici apă de la bucătărie nu îmi venea să mă duc să iau.

Aşa am ajuns la Body Engineering: fără speranţă şi disperată după o soluţie.
Nu vreau să vă dau spoilere, daaaaar:

În 5 luni am pierdut 9 kg fără să îmi fie foame şi fără sport. Poate pentru unii nu este mult, însă pentru mine este un vis. Nu mai ştiu ce este aia foame şi am ajuns chiar în punctul în care partea cu slăbitul a trecut pe plan secund.

Iată ce am obţinut:
•  am redus vizibil celulită;
•  am energie tot timpul zilei;
•  mă trezesc uşor dimineaţa şi nu mai am senzaţie de “dizziness” din prima jumătate de oră din momentul trezirii;
•  nu mai sunt dependentă de micul dejun fără de care nu eram în stare să ajung la birou. Mănânc doar dacă și când îmi este foame.

Am control deplin asupra alimentaţiei mele

Ştiu că sună precum citatele din pozele lu’ Poptamas, dar mă jur că este prima oară când simt că am control deplin asupra alimentaţiei mele.

Controlul de care vorbesc constă în a-mi face alegerile conştientă de consecinţe. Control înseamnă să înlocuieşti “nu mănânc asta pentru că nu e bine sau nu am voie” cu “nu mănânc asta pentru că ştiu ce se va întâmpla”.

“Control is knowledge and knowledge is power”

Aşa că, pe mine nu mă îngrozeşte sfârşitul de an. Sărbătorile vor fi fără emoţii în ceea ce priveşte urcatul pe cântar.

Ultimele luni au cam fost aproape un Crăciun continuu

Şi dacă stau bine să mă gândesc, ultimele luni au cam fost aproape un Crăciun continuu şi pentru asta le mulţumesc lui Valentin şi echipei Body Engineering!

Este fantastic să trăiesc fără teamă îngrăşării. Sunt fericită că am avut şansa să întâlnesc nişte nutriţionişti, care au fost supraponderali şi care au creat un program fantastic menit să îţi asigure menţinerea.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox