fbpx

facebook icon

“Povestea mea cu Body Engineering este una specială și în niciun caz nu a fost dragoste la prima vedere. Sunt un fost sportiv care dupa ce s-a lăsat de sport s-a îngrășat enorm, ajunsesem la 140 de kg; toată viața am mâncat ori mult si prost ori putin și prost.

Valentin m-a învățat că se poate să mănanci mult și bine. Timp de un an, i-am urmărit pagina din umbra, primele câteva săptămâni am crezut că sunt nebuni, cum să nu bei fresh? Cum să fie iaurtul cu fructe rău pentru tine? Cum să fie grăsimea bună?

Dar cu răbdare și cu seriozitate Valentin a adus dovezi, studii științifice, articole, prelegeri ale unor oameni care au câștigat premiul Nobel, unde mai pui logica din spatele lucrurilor și faptul că predecesorii noștri nu s-au hrănit niciodată cu zahăr și carbohidrați, noi devenind de curând agricultori în istoria noastră de milioane de ani.

Am început să urmez sfaturile lor și rezultatele au apărut, pe scurt: am slăbit 45 de kg, analizele sunt perfecte, am energie, nivelul de testosteron a crescut și plus câte alte beneficii.

Și toate astea mâncând doar bunătăți și chestii după care tânjeam. I-am povestit lui Valentin tot drumul meu și m-a invitat să ne cunoaștem unde mi-a prezentat o altă chestie uimitoare, băile cu gheață, m-a învățat ce sunt proteinele, carbohidratii, vitaminele, homonii și rolul lor și astfel mi-a deschis ochii și mi-a schimbat viața.

Și pe această cale vreau să-i mulțumesc pentru cum arăt și cum mă simt azi.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

 

WordPress Video Lightbox