fbpx

facebook icon

“Mă numesc Mona Călinescu, am 31 de ani și lucrez în Comunicare și Relații Publice. În genere, șoricel de birou și bibliotecă, gurmand, sedentar și comod. Am ajuns la Vali într-un punct critic.

Veterană în cure de slăbire care aveau ca efect îngrășarea cu câteva kilograme după terminarea lor, eram efectiv disperată. Și ușor sceptică. Cu aceste gânduri și cu aproape 30 kg în plus am făcut cunoștință cu Vali.

Odată ce înțelegi, te ții. Garantat!

Încă de la prima ședință m-a convins. Mi-a spulberat dubiile. Mi-a explicat, pe limbajul meu, cum nimeni nu reușise până atunci, de ce mă îngraș. Și mai ales de ce nu puteam să slăbesc și să mă mențin.

Prin scheme, sfintele lui scheme, m-a făcut să înțeleg ce se întâmplă în corpul meu când mănânc ce nu trebuie și ce se întâmplă când mănânc și fac ce trebuie. Și, odată ce înțelegi, te ții. Garantat!

Partea absolut minunată este că am avut o perioadă de 6 luni din cele 18 luni de colaborare în care mi-am permis să mănânc orice, iar la finalul lor luasem doar 2 kg. Incredibil! Aceasta este dovada faptului că am slăbit în cel mai sănătos mod posibil, fără efect de yoyo.

Body Engineering nu doar că te învață cum să slăbești, dar te pregătește pentru perioada de menținere. Nimeni nu îți dă secretul menținerii.

Mi-am recâștigat încrederea în mine, nu pentru că am pierdut atât de multe kilograme, ci pentru ca eu am fost în măsură să trag zilnic atâta timp încât să duc la bun sfârșit un astfel proiect: noul eu. Vali, ştii că m-ai făcut fericită, nu?”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox