fbpx

facebook icon

“De ceva timp mi-am propus sa scriu câteva cuvinte despre experiența mea cu Body Engeneering. Și uite ca în sfârșit am găsit și timp pt asta. Vali, în cazul în care uit ceva ce mai trebuie împărtășit, te rog să iei cuvântul.

De ceva ani caut un nutriționist care sa mă educe în primul rând în ceea ce privește alimentația sănătoasă și să se și plieze pe ideile mele. Pe cei de la Body Engineering i-am urmărit ceva timp înainte de a intra în contact cu ei și recunosc ca am găsit interesant cam tot ce prezentau ei.

Din păcate marea majoritate dintre noi căutăm soluții pentru a slabi și suntem mai puțin interesați de o alimentație corecta, de prevenție a bolilor, de o calitate mai buna a vieții.

Deși am înțeles de la multe persoane care au lucrat cu ei ca rezultatele în tainele slăbitului sunt unele spectaculoase. Eu mi-am dorit să învăț să mănânc corect atât pentru mine cât și pentru familia mea și nu am avut nevoia/dorința de a slăbi.

La cursul de nutriție a participat și fetița mea Alexandra, a fost ceva interactiv prin care copilul meu a înțeles de ce zaharul nu este bun, ce trebuie și ce nu trebuie să mănânce. A fost super interesant ca toate aceste informații nu au venit de la mine – ci de la cineva din afară și evident, mult mai usor de acceptat.

De la persoanele din jurul meu am primit comentarii de genul: “Dar noi am mâncat orice și n-am mai avut nicio problema, am crescut cu pâine dată prin ou, zahăr și prăjita și uite ce bine suntem!” Nici nu mă interesează și nici nu-mi pasa cum se hrănesc alții atâta timp cât eu știu clar ce am de făcut pentru mine și familia mea…

Am descoperit că poți să mănânci fără probleme dulciuri atâta timp cât știi cum și cu ce ingrediente să le gătești. Am descoperit ca exista soluții de a înlocui atât zaharul cat si faina de grâu atunci când îi gătesc Alexandrei “ceva bun și dulce”.

Nu mai sunt stresată că am un copil care nu consumă suficiente fructe pentru că am aflat că vitaminele și mineralele pe care le căutam erau în legume, alune, nuci, semințe, pește și organe.

Am descoperit ca pot sa mănânc în continuare paste dar știu exact ce sa cumpăr astfel încât carbohidrații sa aibă un nivel minim. Am descoperit ca atât de blamatele grăsimi sunt de fapt mai mult decât folositoare organismului deci nu le mai evit.

Am descoperit ca poți manca mai mult de 2 oua pe saptamana fără a-ți afecta nivelul de colesterolul. Copilul meu mănâncă avocado pentru că acum știu exact cum să îl prepar.

Sunt încântată că sunt în permanentă legătură cu ei prin WhatsApp și grupuri dedicate de Facebook și că nu a fost genul acela de curs după care primești niște foi prin care îți este indicat ce sa mănânci pe zile. Consider ca am făcut cea mai buna investiție în sănătate și mă felicit zilnic pentru decizia luată. Nu o sa va sugerez sa intrați în contact cu ei.

Fiecare face ce vrea și decide pentru el însuși. Eu doar vreau sa le mulțumesc pentru toate informațiile primite pana acum și anticipat pentru cele pe care urmează sa le primesc.

Oricum noi funcționam pe principiul: cumpărăm cel mai ieftin ulei de floarea soarelui de la Cora dar hainele e musai sa fie brand… Mulțumesc încă o data Body Engineering!”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

 

WordPress Video Lightbox