fbpx

facebook icon

“Sunt de nerecunoscut, primesc complimente şi din partea bărbaţilor, ciudat lucru…

Toate acestea se datorează noului stil de viaţă, promovat de Vali. Soţia mea a participat în cadrul programului de nutriţie organizat de Body Engineering, unde i-au fost explicate cauzele îngrăşării şi modalităţile prin care poţi redobândi greutatea dorită.

Monitorizarea lui Vali a însemnat evitarea greşelilor şi a blocajelor. Slăbirea mea se datorează soţiei mele.

Nu mai este cale de întoarcere la vechiul stil

Trebuie să recunosc că am fost puţin neîncrezător în noul stil de viaţă, însă, după ce am descoperit ce varietate a alimentelor presupune acesta. Mâncând bine, mă simt bine, fapt reflectat în puterea de muncă şi focusul pe care le am de-a lungul unei zile întregi.

Nu mă simt confortabil să recunosc că, înainte de această schimbare, la ultimele analize am fost diagnosticat cu ficat gras, că aveam probleme cu circulaţia periferică şi cu picioare umflate – am primit chiar clasică reţetă cu “n” medicamente prescrise în vederea îmbunatăţirii simptomelor.

Un alt lucru observat pe propria piele este imunitatea crescută, zic acest lucru deoarece în fiecare iarnă şi primăvară aveam episoade de răceli, răguşeam, eram mereu bolnav – este primul an în care am fost sănătos.

Mâncatul haotic, la orice oră, în orice cantitate şi indiferent de felul mâncării, a dispărut. Am reuşit în timp să dobândesc un stil ordonat, care elimină senzaţia de foame şi dorinţa de a ronţăi constant ceva.

O altă schimbare constă în lipsa transpiraţiei; la cât de gras eram, reuşeam să transpir chiar şi la cel mai mic efort, precum legatul şireturilor. Este o stare de satisfacţie să vezi că ai redobândit greutatea din primul an de facultate. Cum să nu fii fericit când nu ai frustrări şi poţi mânca orice îţi pofteşte inima.

Sportul nu te ajută să slăbeşti

De-a lungul timpul am încercat să merg şi la sală, dar niciodată nu am avut aceste rezultate. Vali a fost drăguţ şi într-o întâlnire mi-a explicat motivele pentru care sportul nu te ajută să slăbeşti. Începând acest stil nou de viaţă, mi-am descoperit şi plăcerea de a prepara mâncăruri sănătoase precum: pâine, chec, plăcinte, îngheţate, gemuri, torturi şi tarte şi cel mai dorit răsfăţ fiind pizza în multe sortimente.

Este atât de uşor încât nici nu îmi dau seama cum de am putut gafa atât de rău în trecut. Când eu şi Vali ne întâlneam şi mă întreaba discret unde am ajuns, îi răspundea că nu ştiu, nu foloseam cântarul. Hainele îmi arătau progresul.

Îmi place acest nou stil de viaţă,

Căci fetiţa mea este cea care profită cel mai mult de starea mea actuală. Acum pot să mă ţin după ea în parc, la joacă, să facem întreceri, să jucăm fotbal.. da da fotbal am zis bine, şutează mai ceva ca un băieţel de vârsta ei.

Practic diferenţa între cine am fost şi cine sunt a fost făcută de ceea ce am mâncat.

Radu Ciambur”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox