fbpx

facebook icon

“Ceva pentru toate persoanele care s-au resemnat ca nu pot slabi. Mai exista speranță – eu am mers la Valentin din sept. 2016 si in 3 luni am dat jos 13 kg.

Am pornit de la 104, am ajuns la 91 si am mancat mai bine si mai mult si mai diversificat decat la orice alta dieta – pentru ca mai tinusem 3 diete pana in acel moment, dar toate au fost nu doar extrem de frustrante, ci si cu rezultate zero pe termen lung.

Erau genul ala de diete cu 2 felii de sunculita de pui, jumatate de rosie, un castravete si doua linguri de branzica Fagaras – cei care ati tinut diete, stiti ce zic.

Port acum haine pe care nu le-am purtat niciodata, le-am primit cadou de ziua mea in ultimii ani – cadouri care ma puneau si pe mine si pe cei care mi le daruisera in situatii jenante: “ah, ce rau imi pare ca n-am cerut bon cadou”, “hai lasa ca poate mai slabesc” etc.

Nici nu puteam sa le inchei la nasturi. Le pusesem noi-noute in dulap, in speranta ca fie la dau cuiva cadou, fie poate vreodata prin vreun miracol o sa ajung sa le port.

Doar un exemplu, cu ce am mancat intr-o zi: vreo 300 g de nuci si migdale, jumatate de pui la cuptor cu o mancarica de mazare (!) si o salata de castraveti murati, iar seara cand am ajuns acasa am bagat rapid 2 portii de ciorba de perisoare din carne de porc de la tara de la tataie:) era atat de buna, acrita cu zeama de varza (homemade sour soup, cum s-ar zice – “thanks, Mom”).

Inutil sa mai adaug, mai ales ca am mai scris aici mai demult, dar si analizele mi-au iesit mai bine dupa intervalul asta.

Inainte sa incep Programul Body Engineering, trigliceridele, colesterolul, insulina si altele erau razna, practic dincolo de limita superioara care semnaleaza ‘risc maxim’ pentru boli cardio vasculare, diabet etc. În timp ce la 3 luni de zile de la inceperea slabirii, scazusera toate cam cu 60%.

Am scris toate astea in speranta ca din peste 1000 de oameni din lista mea, s-or gasi unii care sa se mobilizeze – daca au nevoie, ei sau prietenii lor. In fine, nu e niciun bullshit sau combinatie obscura, ci doar de o minima disciplina si determinare – si subliniez ‘minima’.

Later edit după un an: Am avut mici fluctuații anul acesta, datorate micilor mele ispite ♡ dar pe care, așa cum deseori spune și Valentin am știut sa le contrabalansez rapid în câteva zile.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox