fbpx

“Contrar convingerilor mele, ca Facebook-ul nu foloseste la nimic, am dat intr-o zi peste un articol care mi-a captat atentia. Era vorba despre experienta cuiva cu Body Engineering si cum dupa 7 luni de la terminarea programului este inca “fit” si nu isi mai pune nicicum problema kilogramelor in plus. Mi se parea ceva imposibil.

Renuntasem sa mai incerc diete, mers la sala, abtineri de la orice si alte lucruri care credeam ca ma vor ajuta sa imi recapat sillueta de la 20 de ani. Ma impacam incet cu ideea ca odata cu trecerea timpului organismul se schimba, te ingrasi si ramai asa.

In 5 ani m-am ingrasat 20 kg, nu stiam de ce si tot incercam sa acopar acest fapt: imi cumparam haine mai largi, gaseam scuze, speram ca este doar o perioada.

De aceea am citit pe nerasuflate articolul despre Body Engineering si in urmatoarea jumatate de ora aveam deja programare la Vali.

Ceea ce m-a uimit cel mai tare a fost ca in primele 5 minute am aflat si am inteles de ce ma ingrasam si culmea, exista si o solutie. Am plecat convinsa ca exista o solutie.

Sunt de parere ca atata timp cat lucrurile se construiesc logic in mintea mea, tot atat de logic se pot si demonta. Si asta mi-a aratat Vali: cum se acumuleaza kilogramele in corpul nostru si cum pot fi indepartate.

Insa experienta cu Body Engineering nu este numai despre niste kilograme, ci este despre cunoastere, despre disciplina, despre autodepasire, despre indepartarea barierelor, despre oameni minunati, motivati si motivanti si cel mai important despre sanatate! Degeaba esti slab daca nu esti sanatos!

Am invatat multe lucruri noi, am cunoscut multi oameni frumosi, am trait experiente interesante, dar cel mai mult si mai mult mi-am demonstrat mie ca se poate.

Cea mai mare satisfactie pe care o am acum este aceea ca eu controlez kilogramele, ca stiu ca vor sta acolo doar cat le permit eu sa stea, ca am intotdeauna un as in maneca impotriva lor. Lucrul asta aduce dupa sine confort si impacare cu sine. Devii mai calm si mai sigur pe tine.

Nu cred pe deplin in expresia “daca ar fi usor, oricine ar face-o”, caci oricat de ambitios ai fi, tot iti este necesar un ghidaj, sa ti se explice de ce te ingrasi si care sunt caile de a intoarce procesul si de a te mentine “subtire”.

Sunt convina ca in functie de cat de jos pe scara distrugerii ne gasim, mai avem o sansa de a preveni/ intoarce distrugerea corpului nostru.

Cred ca toti avem o lista lunga cu “ar trebui”: ar trebui sa invat, ar trebuie sa imi schimb locul de munca, ar trebui sa slabesc, etc. Dar comoditatea este mai puternica. Cand “ar trebui” se transforma in “trebuie” atunci intervine actiunea, atunci lucrurile incep sa se intample, atunci apare schimbarea.

Nu suport expresia “o viata am; macar sa o traiesc cum vreau”, pentru ca este dovada de slabiciune. Oamenii care nu au vointa de a se angrena intr-un proces de mare anvergura, dificil la prima vedre, se ascund in spatele acestor cuvinte. Este mai simplu. Daca esueaza?

Pentru mine calitatea vietii conteaza. De la Body Engineering am aflat ca zilnic facem o investitie in viitorul nostru. “O viata am” si  vreau sa o traiesc cat mai mult, sanatoasa, lucida si plina de energie.

Eu nu spun decat ca eu am gasit solutia pe care o cautam si nu pentru o perioada si nici pe termen lung, ci pentru toata viata. Acum sunt sigura ca nu voi mai avea decat atatea kilograme cate imi doresc sa am!”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox