fbpx

facebook icon

Mi-ar fi plăcut să spun că Razvan a fost în programul MASTERMIND https://bit.ly/367taF4 dar nu este așa. Răzvan a citit articolele de pe pagină și în 6 luni a slăbit singur 20 kg.

Apoi mi-a dat un mesaj privat pe pagină să se laude 😁 – un moment numai bun să îl rog să își spună povestea. Îi dau legătura:

„”Bătrânețea se construiește din tinerețe”

Oare pe câti dintre noi această propozitie ne pune pe gânduri? Pe mine m-a pus…

Mă gândeam, oare nu ar fi cazul să am mai multă grijă de mine ?

Așa a început la 1 iulie 2019 când urcându-mă pe cântar am avut surpriza neplăcută de a avea 102 kg.

Am început să-l urmăresc mai în detaliu pe Valentin Bunea și am început că citesc articolele de pe pagina Body Engineering.

Informația oferită de el părea atât de simplă și ușor de înțeles încât punerea în aplicare a părut destul de ușoară.

Mindset – sleep – low carb – cold exposure – intermittent fasting aceștia sunt pilonii filozofiei Body Engineering, la care eu am adaugat Jiu-Jitsu și Crossfit.

La sugestia lui Vlad Nita am început să folosesc o aplicație pentru fasting, iar prima întâlnire cu cântarul a fost surprinzătoare, mai ales că nu am simțit o clipă că îmi este greu. Totul a venit… Natural.

Nu înfometarea a fost soluția ci calitatea alimentelor consumate. Iată că la aproape 10 luni de la începutul construirii bătrâneții mele, urmărind în continuare planul ,Valentin mă ține motivat cu postările lui să nu renunț la mine.

Multumesc Valentin Bunea pentru inspirația pe care o oferi !!!

PS: Am ajuns de la 102 la 82 kg și mă mențin :)”razvan_Centru_Nutritie

WordPress Video Lightbox