fbpx

Căutăm plăcere în fiecare moment, iar după un moment de stres nivelul de satisfacție scade dramatic. Creierul caută rapid o soluție de compensare și aici intervine mâncarea.

MÂNCARE ESTE PLĂCERE

Mâncarea a fost dintotdeauna soluția, evolutiv a fost necesar acest mecanism, astfel nu mai existam de mult.

PROBLEMA

Industria alimentară se folosește de acest concept și creează produse care să fie cât mai gustoase, se folosește de diverse substanțe chimice, de aditivi, potențiatori de gust, coloranți, și de zahăr.

DEPENDENȚĂ

Atunci când primim plăcere falsă din produse procesate, efectul este intens și ajungem să fim dependenți de mâncare.

Acesta este scopul principal al industriei alimentare, dependența de anumit produs crește vânzările și implicit profitul. Industria de food exploatează placerea de a manca pentru a ne ţine dependenţi. 

VICTIME

Producătorul face tot posibilul să folosească cele mai ieftine ingrediente posibil, să creeze o etichetă care să pară cât mai „curată” posibil.

Totul este împachetat în campanii de marketing inteligente iar consumatorul este doar o victimă inocentă. De cele mai multe ori victimele sunt copiii prin lipsa de educație a părinților.

PLACEREA DE A MANCA – CERCUL VICIOS

Iată-ne ajunși în prezent, nu avem „educație alimentară”, nu mai știm ce este bun și ce nu, nu știm să citim etichetele, ne îngrășam și ajungem nemultumiti de noi.

MISIUNEA NOASTRĂ

La Body Engineering vrem să te ajutăm să îți recapeți controlul, să revii la o alimentație curată.

Vrem să te învățăm să apreciezi din nou alimentele și să obții din nou plăcere din mâncarea sănătoasă și să implementezi alimentația sănătoasă pentru toată familia.

FRICA

Toți avem în noi aceea senzatie de frica. Acea senzatie ca nu vom reusi. După zeci de diete eșuate, frica de efectul YOYO este complet justificată…

ZI STOP!

Body Engineering te ajută să spui STOP eșuării, este alaturi de tine pas cu pas pentru ca TU sa obtii ceea ce iti doresti fara sa pierzi placerea de a manca!

CÂȘTIGĂ LIBERTATE

Libertatea de alegere este a ta! Tu decizi ce, când și cât mananci.

Poveștile noastre de succes confirmă că membrii noștri au ajuns din nou în control. Poți citi mai multe aici: http://bit.ly/2Z5RJOC

PIERDE KILOGRAME

Nimanui nu ii place sa piarda, cu exceptia kilogramelor in plus! Odată schimbată alimentația vei descoperi că este atât de ușor să te mentii pentru tot restul vieții!

Slabirea este simplă și plăcută, vine ca un bonus! 

Mărturie stă şi programul nostru online, THE CUBE

HAI!

Dacă vrei să afli mai multe despre filozofia noastră te așteptăm la o întâlnire; începutul este simplu. Vino să redescoperi plăcerea de a mânca sănătos

 

WordPress Video Lightbox